Onze bouwmaterialen

Een greep uit onze producten

Betonsteen Palissadebanden
Gebakken stenen Tuinhout voor schuttingen  (Douglas, Rabat, Bangkirai, Azobe) Diverse soorten overkappingen.
Keramische tegels Stapelblokken
Betonbanden Zand
Betonbielzen
Grind en diverse soorten split

Wij leveren de meest uiteenlopende producten voor bestrating en de inrichting van tuinen. Zo verkopen wij betonstenen en gebakken stenen in diverse kleurschakeringen. Betonsteen is zeer gangbaar in de verkoop en gaat in principe lang mee. Gebakken stenen verkleuren niet en zijn slijtvast. Ook keramische tegels en plavuizen voor buiten behoren tot ons assortiment.

Daarnaast leveren wij betonbanden die kunnen dienen als afscheiding tussen bijvoorbeeld een terras en (verhoogde) beplanting of voor het stapelen van bloembakken. Verder bevat ons assortiment betonbielzen en stapelblokken in de meest gangbare maten. Hiermee kunt u een mooie afscheiding in uw tuin creëren of uw bestrating opsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een borderrand of een trap. Het materiaal is ook zeer bruikbaar voor het afsluiten van een oprit.

Hetzelfde geldt voor onze palissadebanden. Dit zijn opsluitbanden, gemaakt van betonnen paaltjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, rond en vierkant.

Op zoek naar tuinhout voor schuttingen of stapelblokken voor het plaatsen van bloembakken? Ze worden verkocht in diverse variaties. Voor een ruim assortiment kunt u bij ons terecht. Verder verkopen wij zand, grint en split. Split is de naam voor kiezelsteentjes die nogal eens in tuinen te vinden zijn en voor verfraaiing zorgen.

Nieuwsgierig naar het aanbod? Kom gerust eens kijken op ons showterrein aan Sint Vitusholt 207 in Winschoten.