Wie zijn wij?

Rienmeijer Bouwmaterialen in Winschoten is leverancier van een uitgebreid assortiment bouwmaterialen die nodig zijn voor (sier)bestrating van bijvoorbeeld tuinen, terrassen, looppaden en stoepen. Op ons showterrein krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden.

Op zoek naar keramische tegels of plavuizen, betonstenen of gebakken stenen? Heeft u betonbanden of betonbielzen nodig voor het ontsluiten van uw tuin of erf of wilt u palisaden banden (betonnen paaltjes) of schuttinghout aanschaffen? Wij hebben producten van diverse dealers in huis. Onze voorraad is groot. We leveren onze materialen doorgaans binnen een week.

Wij helpen u graag verder op ons showterrein bij het maken van de juiste keuze(s). Ook voor prijsopgaven en offertes verzoeken wij u vriendelijk om tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op te nemen of ons te bezoeken.

Geschiedenis

Rienmeijer Bouwmaterialen in Winschoten is een echt familiebedrijf dat van vader op zoon is doorgegeven. Mijn overgrootvader woonde en werkte begin vorige eeuw in een molen die gevestigd was op de huidige bedrijfslocatie aan Sint Vitusholt 207. Zijn vader runde vervolgens een houtzagerij en startte in een latere periode als leverancier van groffere bouwmaterialen, zoals zand, cement en metselstenen. Hij richtte zich volledig op producten die nodig zijn voor bestrating. Zijn nakomelingen en mijn ouders Ate en Henny Rienmeijer namen de onderneming van hem over. 

Wij voorzien in een grote voorraad en tonen onze producten op ons showterrein. Ook bezitten we aan de andere kant van Winschoten een opslagruimte. Dat is nodig om de grote voorraad ‘in huis’ te kunnen hebben en houden.

Zinja Rienmeijer.